Με την πάροδο του χρόνου, οι σχεδιαστικές τάσεις αλλάζουν και φθείρονται, όπως τα αντικείμενά σας μπορεί να σπάσουν ή να βγουν εκτός μόδας ή οι συσκευές σας να σταματήσουν να λειτουργούν. Είναι πολύ καλύτερο να απαλλαγείτε από ξεπερασμένες μεθόδους και να δημιουργήσετε χώρο για σύγχρονες ιδέες που θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από το να τις κρατήσετε και τελικά να αυξήσετε την εργασία και την προσπάθειά σας.

Θεωρήστε τον ιστότοπό σας ως την ηλεκτρονική σας βιτρίνα. Οι πελάτες σας μπορεί να έχουν μια κακή εμπειρία από το κατάστημά σας, αν εμφανίζετε υπηρεσίες ή αγαθά που δεν προσφέρονται πλέον, και μπορεί να αποφασίσουν να πάνε κάπου αλλού. Με αυτόν τον τρόπο, επιδεικνύετε επίσης έλλειψη φροντίδας και σεβασμού προς τους πελάτες σας. Είναι ζωτικής σημασίας να ενημερώνετε τακτικά τον ιστότοπό σας με καταχωρήσεις στο ιστολόγιο και ανακοινώσεις της επιχείρησής σας, καθώς και με σελίδες υπηρεσιών ή προϊόντων. Έχετε κάνει ποτέ κάποιο από αυτά τα λάθη;

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να ανασχεδιάσετε τον ιστότοπο της εταιρείας σας, αν κάποια από αυτές τις καταστάσεις σας θυμίζει κάτι. Μην κάνετε τους επισκέπτες να αναρωτιούνται πώς να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπό σας, αν θέλετε να τους κρατήσετε να επιστρέφουν. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις για να ξεκινήσετε μια αναμόρφωση του ιστότοπου.

Redesign;

Ο επανασχεδιασμός ενός ιστότοπου είναι η διαδικασία αναβάθμισης του περιεχομένου, της πλοήγησης, της δομής και άλλων στοιχείων του ιστότοπού σας, προκειμένου να ενισχυθεί η απόδοση και να αυξηθεί η συμμετοχή των επισκεπτών. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, το 50% των πελατών πιστεύει ότι το συνολικό εμπορικό σήμα μιας εταιρείας εξαρτάται από τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι εξίσου σημαντικό με τα αγαθά που προσφέρετε. Θα περιγράψουμε τα πλεονεκτήματα ενός νέου σχεδιασμού ιστοτόπου καθώς και ορισμένους παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε πριν αποφασίσετε αν ήρθε η ώρα να ανακατασκευάσετε τον ιστότοπό σας ή να ξεκινήσετε εντελώς από την αρχή.

Κάντε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση

Οι χρήστες δημιουργούν γνώμη για τον ιστότοπό σας σε μόλις 0,05 δευτερόλεπτα, η οποία καθορίζει αν θα παραμείνουν ή θα τον εγκαταλείψουν. Στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου είδους δισταγμούς. Για να εγγυηθείτε ότι ο ιστότοπός σας θα επιβιώσει σε αυτά τα κρίσιμα πρώτα δευτερόλεπτα, κάθε φράση, σχεδιαστικό χαρακτηριστικό και διαδρομή πλοήγησης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Κερδίστε περισσότερους επισκέπτες και αυξήστε τις πωλήσεις

Αυτό θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας σας σύμφωνα με τις νέες τάσεις και τις ανάγκες και συστάσεις των πελατών σας αποτελεί επένδυση στο μέλλον της εταιρείας σας. Η απλή ενημέρωση του οράματος, του στόχου, των αξιών και των νέων υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας σας στον ιστότοπό σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες και δυνητικούς αγοραστές.

Δημιουργήστε χώρο για να αναπτυχθεί η μάρκα σας

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας αλλάζουν, σωστά; Δεν θα έπρεπε λοιπόν ο ιστότοπός σας να εξελίσσεται παράλληλα με τις νέες ιδέες και τους στόχους σας; Απολύτως, ναι!

Είναι ασυνήθιστο οι ενημερώσεις κατά τη διάρκεια μηνών ή ετών να διατηρούν τη συνοχή με την ταυτότητα της μάρκας σας. Ένας επανασχεδιασμός ιστότοπου σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε και να βεβαιωθείτε ότι η μάρκα σας παρουσιάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βελτιώστε το SEO σας

Οι επανασχεδιασμοί ιστοτόπων είναι η ιδανική στιγμή για να προσθέσετε σχετικές λέξεις-κλειδιά για να βελτιώσετε την απόδοση του ιστοτόπου, όπως ακριβώς και όταν αναθεωρείτε την ταυτότητα του εμπορικού σας σήματος. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες στον ιστότοπό σας αντιστοιχούν σε αυτό που αναζητούν οι επισκέπτες και σε αυτό που μπορούν να ανακαλύψουν εκεί.

Καλύτερη ασφάλεια

Είναι ζωτικής σημασίας για τις εταιρείες να προστατεύουν την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών τους και των δικών τους δεδομένων, δεδομένων των πολυάριθμων απειλών στον κυβερνοχώρο και των κρυφών κινδύνων που μπορούν να βρεθούν σε ολόκληρο τον ψηφιακό ιστό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν πρόκειται για επανασχεδιασμούς ιστοσελίδων, αυτό είναι ένα κρίσιμο πλεονέκτημα τόσο για τους χρήστες όσο και για την εταιρεία σας.

Αυξήστε τη δημοτικότητά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η εμπλοκή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών. Βεβαιωθείτε ότι τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται στον ιστότοπό σας και καταστήστε απλό για τους χρήστες να μοιράζονται τα ιστολόγια και το σημαντικό περιεχόμενό σας σε άλλες πλατφόρμες. Αν επανασχεδιάσετε τον ιστότοπό σας με αυτό το σκεπτικό, τα δίκτυα και οι επαφές σας θα αυξηθούν δραματικά.

Η σοφότερη επιλογή για την επιχείρησή σας, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές εξελίξεις της σημερινής εποχής, είναι να την βάλετε στο διαδίκτυο, καθώς έτσι διευρύνεται η πελατειακή σας βάση. Μια εταιρεία με δικτυακό τόπο εκπέμπει επαγγελματισμό και αυθεντικότητα. Προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες καθώς η επιχείρησή τους επεκτείνεται, πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να ενημερώνουν τις ιστοσελίδες τους.

Ορισμένες επιχειρήσεις ξοδεύουν χρήματα για την ανανέωση ενός ιστότοπου ως συστατικό στοιχείο μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας για το rebranding. Όποιο κι αν είναι το κίνητρο για το ενδιαφέρον της εταιρείας σας για ένα σχέδιο ανασχεδιασμού του ιστότοπου, το ίδιο το έργο αποτελεί μια τεράστια πρόκληση που πρέπει να γίνει σωστά.

Εν κατακλείδι, ένας κακός δικτυακός τόπος μπορεί εύκολα να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην εταιρεία σας. Επομένως, μην το ρισκάρετε και επικοινωνήστε με την artworkit.gr για προσωπική διαβούλευση για εσάς και την επιχείρησή σας.

Είμαστε δίπλα σας!

    Παραγγελία κατασκευή ιστοσελίδας

    Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας! Για να προσδιορίσετε τις λεπτομέρειες, συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες.