Ψυχολογία και ψυχοθεραπεία

Ιστοσελίδα για ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής

image

Ψυχολογία και ψυχοθεραπεία

Ιστοσελίδα για ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής

image
image
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο ψυχολόγος μας προσέγγισε για να δημιουργήσουμε έναν νέο ιστότοπο για αυτόν, ο οποίος θα παρουσίαζε τη δουλειά του και θα σύστηνε στον κόσμο τις υπηρεσίες που προσφέρει. Στο επίκεντρο της ιδέας βρίσκεται η επιθυμία του να βοηθήσει οποιονδήποτε έχει ανάγκη να μοιραστεί τα προβλήματά του και να συναντήσει κατανόηση.

Η ομάδα μας ανέλαβε τον επανασχεδιασμό της παλιάς ιστοσελίδας του, μετατρέποντάς την σε μια πλατφόρμα που να καλύπτει όλες τις ανάγκες του πελάτη.

 

Δημιουργία ιστοσελίδας

Αποφασίσαμε ένα σχέδιο που είναι σύμφωνο με το λογότυπο, βασιζόμενο στα χρώματα μπλε, λευκό και πορτοκαλί. Φέρνουν μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης που λειτουργεί καταπραϋντικά και συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και ψυχολόγου.

Προσθέσαμε όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας τέτοιος τύπος πλατφόρμας και προσθέσαμε την αίσθηση μιας προσωπικής εμπειρίας για να εντυπωσιάσουμε το κοινό και να ωθήσουμε κάθε πιθανό πελάτη σε δράση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στις μέρες της κοινωνικής απομόνωσης, είναι ζωτικής σημασίας να αναζητούμε τη σωστή βοήθεια από τους επαγγελματίες, αν νιώθουμε ότι τη χρειαζόμαστε. Η αίσθηση της ασφάλειας και της ψυχικής ηρεμίας πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής μας ζωής, γι' αυτό και έχουμε αποδεχθεί την αποστολή του Θεοδωρή στην καρδιά.

Τον ευχαριστούμε που επέλεξε την artworkit.gr για να δημιουργήσει τον online χώρο επικοινωνίας του για να βοηθήσει όλους τους πελάτες του!

ΕπικοινωνΙα

Να μιλήσουμε
για το έργο σας

Εμπνεόμαστε από κάθε νέο έργο και προσεγγίζουμε κάθε νέα εργασία με χαρά και ζήλο. Βοηθάμε τους πελάτες μας να διατυπώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μάρκα τους και δημιουργούμε ισχυρές, εξατομικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Email: info@artworkit.gr
Τηλ. 698 415 7669


    Παραγγελία κατασκευή ιστοσελίδας

    Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας! Για να προσδιορίσετε τις λεπτομέρειες, συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες.